Szeretne Young Engineers v állalattulajdonos lenni?
Lépjen velünk kapcsolatba ma! 
Lead Source
Keresztnév*
Vezetéknév*
E-mail*
Telefon
Ország*
Megye
Város

Szeretne Young Engineers vállalattulajdonos lenni?
Lépjen velünk kapcsolatba ma! 
Lead Source
Keresztnév*
Vezetéknév*
E-mail*
Telefon
Ország*
Megye
Város


SIKERES FRANCHISE VÁLLALKOZÁSOK

3000+

Csoport

30,000+

Tanuló


ÁTTEKINTÉS

Mindennapjainkban a technológia folyamatosan változik és a szülők tudatában vannak a STEM oktatás növekvő jelentőségével. A Young Engineers STEM programjai felejthetetlen oktatási élményt nyújtanak, miközben inspirálják a gyerekeket arra, hogy találékonyak, kreatívak és kezdeményezőek legyenek.

A Young Engineers nem csak egy vállalkozás, hanem egy küldetés is egyben. Célunk, hogy felkészítsük a 4-15 éves korosztályt a 21. századi munkaerő igényeire. Az oktatás és a szórakozás (Edutainment) együttes alkalmazásával kiképezzük a jövő mérnökeit. A Young Engineerst 2008-ban Amir Asor alapító és vezérigazgató hozta létre. Megalapítása óta a vállalat a Harvard Egyetem és az Európai Unió elismerésében részesült, ezen felül alapítója pedig 2011-ben elnyerte az Év Vállalkozója Díjat egy nemzetközi YBI (Youth Business International) versenyen. Az évek során a Young Engineers sajátos oktatási és technológiai módszereket fejlesztett ki. Sikeres franchise-partnereink közremüködésével ezeket a módszereket a STEM (tudományos, technológiai, mérnöki és matematikai ismeretek) tanfolyamok formájában kínáljuk a gyerekeknek és fiataloknak az Algobrix® kódolási nyelv, a LEGO® elektronika és a Genius® építőelemek alkalmazásával. A programokat franchize partnereink óvodákban, iskolákban, szabadidős központokban és más nevelési-oktatási intézményben népszerűsítik.

A Young Engineers nem csak egy vállalkozás, hanem egy küldetés is egyben. Célunk, hogy felkészítsük a 4-15 éves korosztályt a 21. századi munkaerő igényeire. Az oktatás és a szórakozás (Edutainment) együttes alkalmazásával kiképezzük a jövő mérnökeit. A Young Engineerst 2008-ban Amir Asor alapító és vezérigazgató, hozta létre. Megalapítása óta a vállalat a Harvard Egyetem és az Európai Unió elismerésében részesült, ezen felül alapítója pedig 2011-ben elnyerte az Év Vállalkozója Díjat egy nemzetközi YBI (Youth Business International) versenyen. Az évek során a Young Engineers sajátos oktatási és technológiai módszereket fejlesztett ki. Sikeres franchise-partnereink közremüködésével ezeket a módszereket a STEM (tudományos, technológiai, mérnöki és matematikai ismeretek) tanfolyamok formájában kínáljuk a gyerekeknek és fiataloknak az Algobrix® kódolási nyelv, a LEGO® elektronika és a Genius® építőelemek alkalmazásával. A programokat franchize partnereink óvodákban, iskolákban, szabadidős központokban és minden nevelési-oktatási intézményben népszerűsítik.

Az őszinte hozzáállásunk az oktatáshoz, mint üzleti szférához, egyszerűvé teszi minden partnerünk számára, hogy egy sikeres vállalkozást hozzon létre, függetlenül attól, hogy milyen környezetből származik. Jelentkező partnereink a tréning végeztével kellő tudással és magabiztossággal lesznek felvértezve, hogy egy önálló, sikeres vállalkozást indítsanak. Franchise – partnereink együttműködése révén több, mint 50 országban vagyunk jelen és közös célunk biztosítani a lehető legjobb oktatási élményt a tanulók számára, miközben felfedezik, megismerik a világot egy mérnöki perspektívából, amely rengeteg élményt rejt magában. Csatlakozzon hozzánk ma, hogy ne csak egy sikeres vállalkozást indítson, de egy maradandó élményt is nyújtson a gyerekeknek. Young Engineers.

Az őszinte hozzáállásunk az oktatáshoz, mint üzleti szférához, egyszerűvé teszi minden vállalkozónak, függetlenül attól, hogy milyen környezetből jön, background azt hogy egy sikeres vállalkozást hozzon létre. A franchise partnereink a tréning végeztével kellő tudással és magabiztossággal lesznek felvértezve arra nézve, hogy egy önálló, sikeres vállalkozást indítsanak. A franchise partnerek együttműködésével több, mint 50 országban vagyunk jelen és a közös célunk az, hogy biztosítsuk a tanulók számára azt, hogy a lehető legjobb oktatási élményt kaphassák tőlünk, miközben felfedezik, megismerik a világot egy mérnöki perspektívából, ami rengeteg élményt rejt magában a diákok számára. Csatlakozz hozzánk ma, hogy ne csak egy sikeres vállalkozást építs, de egy maradandó élményt is nyújts a gyerekeknek. Fiatal Mérnökök-Young Engineers.

Vállalkozások a világ minden táján

Vessen egy pillantást franchize-partnereink tevékenységére a világ minden részéről.

PIAC

A technológia fejlődésével a mérnöki szakmák iránti kereslet rohamosan növekszik. Folyamatosan több az informatikai munka, mint a számítástechnikai végzettséggel rendelkező, ezáltal teljesen új üzleti lehetőséget hagyva franchise-partnereink számára a valós világpiaci kihívások kezelésére. 2020-ban a betöltetlen programozó munkák száma eléri az 1 milliót.
Probléma:
Több munka, mint szakmabeli tanuló
Forrás: College Board, Bureau of Labor Statistics, US National Science Foundationhttps://library.osu.edu/site/it/grace-hopper/more-jobs-than-students/
A gyermekek fejlesztésére és nevelésére szolgáló programok piaca az elmúlt évtizedben drámai módon megnövekedett.
A gyermekeknek szánt tanulásra ösztönző alkalmazások és az oktató videojátékok megtöbbszörödőzése is alátámasztja az oktatás és a szórakozás társításának növekvő tendenciáját.


OKTATÁSI ELVEINK

A Young Engineers oktató-nevelő filozófiája az angol nyelvből származó edutainment – a keresztmetszet, ahol a szórakozás és a tanulás találkozik. Az ismétlésen és memorizáláson alapuló tanulás helyett a gyerekek aktívan részt vesznek a saját oktatási folyamatukban.

A Young Engineers tevékenységei a spirális tanulási módszeren alapszanak, az órák tananyagai egymásra épülnek, minden óra elválaszthatatlanul összekapcsolódik a következővel, miközben a technológiai tantárgyak egyre több rétegét lefedik.

Annak érdekében, hogy az oktatás emlékezetes és felejthetetlen élmény maradjon, a Young Engineers a PBL (magyarul PAT) oktatási metódust alkalmazza a programjaiban. A PBL/PAT 3 alkategóriára bontható:

Probléma alapú tanulás

a gyerekek saját modelljeik építése és működtetése során próbálkozások és bukások árán tanulnak, miközben szemtanúi a tanagyag tárgyának megvalósításának, modelljeik iránti elkötelezettségük révén.

Projektalapú tanulás

magába foglalja a szervezési, tervezési, csapatmunka és prezentációs készségeket, amelyek minden tanagyag részét képezik egy új modell létrehozását illetően.

Produktum alapú tanulás

a modellek építésén alapszik, melyek aktívan teljesítik, demonstrálják az elméletben tanultakat.

VÁLTOZTASSON AZ EGYEDI GYEREKEK ÉRDEKÉBEN
A Young Engineers családhoz történő csatlakozása által az Önnél tanuló gyerekek előrelépést nyernek a STEM területein, miközben a következő képességeiket fejlesztik:
Kreatív gondolkodás
Problémamegoldó készség
Motorikus képességek
Térbeli érzékelés
Algoritmikus gondolkodás
Beszédkészség
Csapatmunka
Magabiztosság és retorikai készségek
Célunk a mérnökök és tudósok következő generációjának kiképzése, ehhez megfelelő fejlesztő gyakorlatok járulnak segítségül, így a gyerekek kognitív fejlődését, már életük korai szakaszában elkezdhetjük.
Reméljük, találkozunk Önnel ebben a fontos küldetésben.
kid_play.d9c67b3e.png

ÜZLETI MODELL

A Young Engineers vállalkozásával a Young Engineers tevékenységek házigazdája lehet az iskolákban és a közösségi-oktatási intézményekben vagy akár a saját Young Engineers központjában is.

Fogadó órák a saját Young Engineers központjában

Ennek az üzleti modellnek előnye, hogy iskolák tanterveiknek megfelelően ellátogathatnak az Ön központjába, ezáltal maradandó élményt nyújtva az egész osztály számára. Mindemellett a központot az iskola utáni órákban, afterschool formájában is működtetheti az exklúzív területről érkező gyerekek számára. Ez az üzleti modell kombinálható a vendégtevéknyeségeket szolgáltató modellel is, így növelheti védett régiójának kihasználtságát.

Vendégtevékenységek iskolákban és tanintézményekben

Ennek az üzleti modellnek az előnye, hogy a legjobb hozzáférhetőséget nyújtja a tanulókhoz, miközben fix költségei csökkennek. Általánosságban elmondható, hogy a befogadó központ egy alacsony díj ellenében gondoskodik a marketingről, a regisztrációról, a pénzbeszedésről, valamint fedezi a helyiség fenntartásának költségeit is.
Új! A Young Engineers online platform segít teljes mértékben kihasználni a védett területet, emlékezetes online tanulási élményt nyújtva. További információért forduljon a regionális képviselőjéhez.

ELŐNYÖK

A Young Engineers franchise segítségével különleges és egyedülálló STEM oktatási módszereket kínálhat a közösségének.

A Young Engineers koncepcióját és rendszerét egy jól felépített franchise-ba csomagoltuk, minden szükséges eszközzel ahhoz, hogy vállalkozása gyorsan teljesíteni tudjon. A Young Engineers franchise csomag a következő üzleti növekedési katalizátorokat tartalmazza:

A Harvard Egyetem hivatalos elmismerésében részesült: 21. századnak orientált STEM- szervezet.
Az Európai Unió Bizottságának hiavatos elismerésében részesült a márka kiválóságáért.
A YBI 2011, Az Év Vállalkozója Díjat Amir Asor úr, a Young Engineers alapítója és vezérigazgatója kapta.

A Young Engineers tanterve a New York-i Állami Oktatási Minisztérium (NYSED) tantervének megfelelő

Független kutatók statisztikai jelentései bizonyítják a Young Engineers résztvevőinek kiemelkedőbb tanulmányi eredményeit. Arra törekszünk, hogy továbbra is olyan oktatási programokat és módszereket hozzunk létre, amelyek a lehető legnagyobb edukatív hatást gyakorolnak gyermekeink 21. századi képességeire.

A Young Engineers Kutatásért és Fejlesztésért felelős csapata azért dolgozik, hogy Ön megbizonyosodhasson afelől, hogy a sikeres vállalkozása érdekében a legjobb eszközök állnak a rendelkezésére. Franchise-partnerként élvezni fogja a Young Engineers szervezett eszköztárát, amely több mint 300 modell felépítésére szolgál, ugyanakkor ezt alkalmazva könnyedén közlekedhet a tevékenységeit fogadó tanintézmények egységei között.
A világ trendjeinek teljesmértékű megfelelésének érdekében hoztuk létre az Algobrix®-ot, egy kézzelfogható kódoló nyelvet és egy kézzelfogható kódolási rendszert, amelyet 4+ éves korosztály számára terveztünk. Az Algobrix® jelenleg a világ egyetlen olyan kódolási rendszere, amely ugyanúgy működik, mint a valós kódolás, csak ez teljesen kézzelfogható. A kódolás soha nem volt olyan izgalmas és inspiráló, mint most!
 
Azért, hogy az élmény teljes maradjon, Algorbix® Szervezőket ajánlunk, hogy a tanulás strukturált, érthető, szórakoztató és könnyen kezelhető lehessen a mindennapi működéshez.

MŰVELET

A Young Engineers vállalkozás célja, hogy minimalizálja az indítási költségeket és növelje a működés rugalmasságát.

Indítási költségek

Több induló csomagot hoztunk létre az Ön számára. A legtöbb franchise-partnerünk úgy bővíti üzleti tevékenységét, hogy több programot vásárol és növeli védett területének méretét. Franchise-partnereinknek lehetőséget nyújtunk, hogy rugalmasan növeljék felajánlott programjaink számát a keresett nyereségből vagy akár már az első naptól kezdve.

Határozza meg Ön a kiadásait

Franchise partnereink többsége vendégtevékenységeket szolgáltat, olyan helyeken ahol a gyerekek jelenléte állandó, például iskolákban vagy szabadidős központokban. Létesíthet saját oktatási központot, vagy ellátogathat oktatási intézményekbe, például iskolákba, óvodákba vagy közösségi házakba. Ez a fajta megközelítése a tevékenységeknek segít az új vállalkozások költségeit minimálisra csökkenteni, és növelni az ügyfelekhez való hozzáférést.

Rugalmasság az alkalmazottak tekintetében

Más franchise-vállalkozásoktól eltérően a Young Engineers franchise nagy- és kisvállalkozásként is működhet. Egyszemélyes formában, önállóan is tevékenykedhet, oktatóként és üzleti igazgatóként egyaránt, vagy oktatókat alkalmazhat több tevékenység egyidejű lebonyolításához. Tanácsadóink segíthetnek az Ön igényei és törekvései alapján a legjobb döntés meghozatalában.

RUGALMAS IDŐBEOSZTÁS

Jövedelmének körülbelül 70%–100% -a folyamatban lévő programjaink működéséből származik. Három fő időpont áll a rendelkezésére a vállalkozásá működtetéséhez munkanapokon.
clock.png

REGGEL

iskolákban és óvodákban a tanterv részeként
Afternoon@2x.png

DÉLBEN

az iskolákon belül iskola utáni programszolgáltatóként vagy a gyermekgondozási tevékenység ütemtervének részeként
clock.png

DÉLUTÁN

iskolákban vagy szabadidős központokban, mint iskola utáni programszolgáltató
Könnyen működtethető
A Young Engineers egy olyan vállalkozás, amelyben könnyű alkalmazkodnia a működési módszertanhoz. Úgy építettük fel a vállalkozást, hogy bárki, aki rendelkezik megfelelő képességekkel és szenvedéllyel, sikeresen működtethesse.
Üzleti tapasztalat nem szükséges
A Young Engineers olyan vállalkozás, amely egyaránt alkalmas új vagy tapasztalt vállalkozók számára.
Nincs szükség előzetes ismeretekre.
Franchise-partnereink többségének nincs előzetes tapasztalata az oktatásban, a LEGO®-ban vagy a technológia területén, csupán tele vannak motivációval, hogy egy jelentőségteljes vállalkozást működtessenek.
Online képzések
Különböző képzéseinket online kínáljuk, így Önnek és munkatársainak könnyebb megtalálni a legmegfelelőbb időpontot a tanfolyam lebonyolításához. Képzéseink során minden információt átadunk, amit tudnia kell a vállalkozás sikeres vezetéséhez – a működésről, a rendszerekről, a marketingről és a pedagógiáról.
Állandó igény
A szülők mindig keresik a gyermekeik fejlesztésére szolgáló lehetőségeket, ugyanis a 21. század készségigényeinek meg kell felelnünk. Továbbá az is fontos, hogy megfelelő tevékenységet találjanak gyerekeiknek, miközben ők dolgoznak. A gyerekeket illetően, mindannyian ismerik és szeretik a LEGO®-t korábbi tapasztalataikból. Nem utolsó sorban pedig, az óvodákat, iskolákat és szabadidős központokat mindig érdeklik a közösségük számára szervezett speciális és egyedien edukatív tevékenységek.
Passzív jövedelem
Miután az intézmények sikeresen jóváhagyták és befogadták az Ön tevékenységeit, az osztályok általában évente visszatérnek és tovább igénylik a szolgáltatást. Nem kell sokat dolgoznia új ügyfelek toborzásán, mivel az oktatási létesítmények segítik Önt ebben.
Kompakt mobil oktatóegység (MCTU)
A Young Engineers programcsomagok úgy vannak kialakítva, hogy minimalizálják az autóban vagy az irodában elfoglalt helyet, ugyanakkor célja, hogy maximalizálják az ugyanazon felszereléssel megszervezhető programok számát.

PROGRAMOK

ÜTEMTERV

Mindegyik foglalkozás elméleti bevezetéssel kezdődik egy technológiai tárgyról. A bevezetést követően a Young Engineers tantermi szervezője és az építési utasítások kiosztásra kerülnek. Ezután a gyerekek valós, a világban fellelhető modelleket építenek, amelyet az elhangzott elméletre alapoznak. Ezek az oktatási módszerek biztosítják, hogy a gyerekek határozottan megértsék a tanult tárgyakat, még akkor is, ha mindez túl szerteágazónak vagy bonyolultnak tűnik nekünk, felnőtteknek.

Miután az alapmodell felépítése befejeződött, a gyerekeket arra bíztatjuk, hogy „fejlesszék” modelljeiket haladó építkezési lépések bevezetésével, vagy kreativitásuk és problémamegoldó képességeik felhasználásával.

A foglalkozás végén a diákok szétszedik modelljeiket, és visszahelyezik a darabokat a Young Engineers tantermi eszköztárba. Ez tovább fejleszti a finom motorikus képességeiket, és felelősségre ösztönzi őket.

ALKALMAZHATÓ PROGRAMOK

Franchise-partnereink széleskörű vásárlói körrel, 4-15 éves korú gyerekekkel dolgozhatnak. Az MCTU (Kompakt mobil oktatóegység) segítségével könnyen működtethetik programjaikat választásaiknak megfelelően. Minden programunk legalább 36 foglalkozást tartalmaz.

A Young Engineers foglalkozások a gyerekek gyakori kognitív képességeinek felfedezésére és belső potenciáljuk elérésének bátorítására lettek tervezve. Ennek az edukatív megközelítésnek köszönhetően a Young Engineers tanfolyamok bárki számára alkalmasak, az óvodás és általános iskolás gyerekektől a tehetséges vagy speciális igényű gyerekekig.
PrograpmLogo
ALAP MÉRNÖKI MEGOLDÁSOK
KOROSZTÁLY: 4-6
IDŐTARTAM: 45 perc
JAVASOLT LÉTSZÁM: 12
A Big Builders gyakorlati oktatási élményt nyújt az alapvető mérnöki megoldások és a természet felfedezéséhez. A Genius rugalmas darabjainak felhasználása a modellek összeállításához, a gyerekek motorikus képességeit fejleszti, javítja. A tanfolyam az óvodásoknak mérnöki terminológiát, valamint az állatvilágból és az alaptudományból vett kifejezéseket tárja fel. A gyerekek az önálló tanulási készségeiket fejlesztik, mind az építéstechnika, mind a világgal kapcsolatos ismeretek terén. Miközben tanulnak és játszanak a barátaikkal a kommunikációs készségük és formálódik.
ProgramImage
PrograpmLogo
KÓDOLÁS
KOROSZTÁLY: 4-6
IDŐTARTAM: 45 perc
JAVASOLT LÉTSZÁM: 12
Az AlgoBuddy egyszerre program és barátságos robot. Az AlgoBuddy foglalkozásokon kézzelfogható kódolási élményt nyújtunk az óvodás korosztály számára, egyedülálló lehetőséget kínálva az algoritmikus gondolkodás és a kódolási nyelv alapjaival. Az Algobrix® intuitív és egyértelmű fizikai kódolási nyelvének használatával a gyerekek a programozást úgy gyakorolják, hogy az AlgoBuddy-t programozás révén utasítják különféle izgalmas feladatok elvégzésére a mindennapi életünkből ihletődve.
ProgramImage
PrograpmLogo
KÓDOLÁS
KOROSZTÁLY: 4-6
IDŐTARTAM: 60 perc
JAVASOLT LÉTSZÁM: 16
Az AlgoPlay a programozás és a robotika alapjait tanítja a gyerekeknek, az Algobrix® intuitív és egyszerűsített fizikai kódolási nyelv alkalmazásával. Minden foglalkozáson minden gyerekpár elkészít egy modellt, és kézzelfogható kódolási kockáikkal „életre keltik”. A gyakorlati kódolási tapasztalat során a gyerekek szórakoztató és vonzó módon fedezik fel a kódolás terminológiáját, a kódolási technikát és a kódkezelést.
PrograpmLogo
KLASSZIKUS MECHANIKA
KOROSZTÁLY: 6-9
IDŐTARTAM: 75 perc
JAVASOLT LÉTSZÁM: 16
A Bricks Challenge elméleti- és alkalmazott ismereteket kölcsönöz a klasszikus mechanika területén a motoros modellek építése és a velük való játszás folyamatában. A Bricks Challenge matematikai integrációt biztosít a fizikai törvények és az azokat alátámasztó egyszerű számítások között. A program célja, hogy a hallgatók párban vagy külön-külön felépíthessék a modellt.
ProgramImage
PrograpmLogo
KLASSZIKUS MECHANIKA
KOROSZTÁLY: 9-12
IDŐTARTAM: 75 perc
JAVASOLT LÉTSZÁM: 16
A Galileo Technic szélesebb körű ismereteket kínál a klasszikus mechanikából. A gyerekek a foglalkozás során a modelleket mérnöki szempontból vizsgálják meg, az építkezési megoldások azonosítására és a csapatmunka előmozdítására összpontosítva olyan mechanizmusok felépítése a cél, melyek összetettebbek, mint a Bricks Challenge-ben alkalmazottak. Minden tevékenységen a gyerekeknek egyre magasabb szintű mérnöki gondolkodást kell alkalmazniuk, figyelembe véve a hatékony gép építésének fizikai és matematikai szempontjait. A program egyedi és csoportos tevékenységekre összpontosít, hogy felkészítse a hallgatókat a 21. századi dinamikus munkakörnyezetre.
ProgramImage
KÓDOLÁS
KOROSZTÁLY: 9-12
IDŐTARTAM: 75 perc
JAVASOLT LÉTSZÁM: 15
A program célja, hogy a hallgatók elsajátítsák azokat az alapkészségeket, amelyekkel robotkészítővé válhatnak. A program a robotikus-mechanikai tervezés tantárgyait fedi le, illetve kódolási tárgyak felhasználásával. A program során a hallgatók különféle fejlett robotokat építenek, és gyakori kódolási parancsokat alkalmaznak, amelyek alapot adnak algoritmikus és logikus gondolkodási képességeik további fejlesztéséhez.
PrograpmLogo
PROGRAMOZÁS
KOROSZTÁLY: 9-11
IDŐTARTAM: 90 perc
JAVASOLT LÉTSZÁM: 16
A RoboBricks célja, hogy megismertesse a gyerekekkel a technológia, a kódolás, a matematika és a vállalkozói szellem elméleti és gyakorlati vonatkozásait. A RoboBricks az algoritmikus gondolkodás és a program megvalósításának fejlesztésére szolgál, a LEGO® We-Do2 kódolási rendszer használatával. A tanulók minden foglalkozás során felépítenek egy robotot és programozzák azt különböző feladatok elvégzéséhez. A legtöbb programozási feladatot angol kifejezésekkel fogják végrehajtani. A kurzus célja akkor valósul meg, amikor a hallgatók kiválasztanak egy ötletet, és egy robotot építenek az ötlet befogadására, alapkutatást végeznek körülötte, és bemutatják az csapattagjaiknak.
ProgramImage
PrograpmLogo
PROGRAMOZÁS
KOROSZTÁLY: 11-15
IDŐTARTAM: 90 perc
JAVASOLT LÉTSZÁM: 15
A Robotika a tanulók programozási készségeit egy újabb szintre emeli, ugyanis kifinomult modelleket építenek a LEGO® EV3 robotikai rendszer segítségével. Ez a program mélyrehatóan megtanítja a kódolást, és lehetővé teszi, hogy mindannyian kipróbálhassák képességeiket. Csapatmunka szükséges a fejlett robotok felépítéséhez, megtanítva a diákokat arra, hogy a csapatmunka valami csodálatos eredményt hoz. A Robotika program célja az informatikai egyetem tantervének egyszerűsítése, szórakoztató és könnyen kezelhető módon.
ProgramImage

KIEGÉSZÍTŐ PROGRAMOK


A folyamatban lévő éves- vagy féléves tevékenységeket működtetve nagy igényt fog generálni a szórakoztató és izgalmas foglalkozások iránt, amelyeket különböző piaci szegmenseknek kínálhat! Ezeket az alkalmakat ugyanazokkal a taneszközökkel lehet működtetni, amelyeket a hétköznapi foglalkozások során is használ.

PrograpmLogo
Nyári táborok
Nyári tábori programunk a tudomány és a mérnöki világ körül forog. Táboraink négy különböző témában szervezhetőek: Tudományos tábor, Candy tábor, Szuperhős tábor és Kalandtábor. A táborlakók egyedi, a tábor témájához kapcsolódó modelleket építenek, és kirándulásokra indulnak, hogy megnézzék az általuk készített modellek valós verzióit.
ProgramImage1ProgramImage2ProgramImage3
PrograpmLogo
Szülinapi bulik
A különféle tematikájú partik tökéletes alkalmak arra, hogy olyan születésnapi zsúrokat rendezzen a gyerekeknek, amelyeket soha nem felejtenek el!
ProgramImage1ProgramImage2ProgramImage3
PrograpmLogo
PRO
A csapatépítő tevékenységek egyre népszerűbbek a munkahelyeken. A Young Engineers csapatépítő tevékenységeket kínálnak, amelyek egyszerre eredményesek és szórakoztatóak.
ProgramImage1ProgramImage2ProgramImage3
PrograpmLogo
BUILD UP
A Build Up programot az autizmus spektrum zavarral diagnosztizált gyerekeknek tervezték. A programot egy gyógypedagógus fejlesztette ki, aki az autizmussal és a fejlődésben késleltetett gyermekekkel foglalkozik. Elképzelésünk az volt, hogy létrehozzuk ezt a programot, hogy segítsük az autista hallgatóknak elsajátítani a technológiai cégnél való munkavégzés szakmai-technológiai készségeit, de mindenekelőtt a társaikkal való kommunikáció képességének javítását. E cél elérése érdekében a programot három mérföldkő elérésére tervezték: az alapvető építési készségek elsajátításától és az egyéni játék képességétől a saját alkotásukon át, az egyedi építkezés és a csapatban való játék képességéig, és végül az együttműködésig, ami egy modell felépítésében mutakozik meg és a folyamat megvalósulásán keresztül való segítőkész hozzáálláson alapszik.
ProgramImage1ProgramImage2ProgramImage3
PrograpmLogo
ARANYKOR
Érjen el szélesebb vásárlói közönséget folyamatos vagy egyszeri workshopok kínálásával az idős társadalom számára. Készítsen családi összejöveteleket, vagy egyszerűen csak segítse őket abban, hogy újra fiatalnak érezzék magukat finom motorikus képességeik fejlesztése során.
ProgramImage1ProgramImage2ProgramImage3

LOGOSZTIKA

A Young Engineers programjainak többsége a Mobil kompakt oktatási egység (MCTU) köré összpontosul. Minden MCTU tartalmaz legalább egy típusú Young Engeineers szervezőt, amelyben tároljuk az összes olyan eszközt, amelyet a gyerekeknek minden tevékenység során használniuk kell. Az összes MCTU -eszközt a központ biztosítja, kivéve a kocsit/szekeret és a nyomtatott anyagokat, melyeket a partnerek helyben szerezhetnek be.


TÁMOGATÁS

A 60 napos vállalkozásindítási szakaszban elkötelezett üzletfejlesztési csapatunk egy Young Engineers webhelyet és egy Young Engineers Facebook üzleti oldalt biztosít Önnek, ezek olyan közösségi média anyagokat tartalmaznak, mint az előre elkészített videók és grafikai bejegyzések, amelyek kapcsolódnak az oktatási programunkhoz. Mindemellett biztosítunk névjegykártyákat, e-maileket és nyomtatott marketinganyagok terveit is.
A 60 napos vállalkozásindítási szakaszban elkötelezett üzletfejlesztési csapatunk egy Young Engineers webhelyet és egy Young Engineers Facebook üzleti oldalt biztosít Önnek, ezek olyan közösségi média anyagokat tartalmaznak, mint az előre elkészített videók és grafikai bejegyzések, amelyek kapcsolódnak az oktatási programunkhoz. Mindemellett biztosítunk névjegykártyákat, e-maileket és nyomtatott marketinganyagok terveit is.
Ebben az időszakban részt vesz piacelemzéssel, marketinggel, operatív képzéssel és útmutatással, valamint pedagógiai képzéssel kapcsolatos számos találkozón. Valamennyi találkozónkat szakmai előadások kísérik, amelyeket később, bármikor áttekinthet, de bármikor rendelkezésére állunk az új vállalkozás népszerűsítésének és irányításának stratégiájának megvitatására.
Miután az indítási szakasz befejeződött, készen áll az első kereskedelmi lépések megtételére. Az elkötelezett franchise-képviselő kolléga továbbra is támogatni fogja vállalkozását az Ön közreműködésével. Fiókkezelője gyakorlati bemutatókat, és képzéseket biztosít Önnek, mielőtt találkozna egy potenciális befogadóközponttal. Kezdve a kerületben található iskolák és közösségi központok felkutatásától, az első elküldött e-mailen keresztül, a velük kötött szerződés véglegesítéséig és a munka megkezdéséig, elkötelezett fiókkezelője végigvezeti Önt ezen a folyamaton és világméretű tapasztalatainkból származó javaslatokkal látja Önt el.
Amint elindult, folyamatosan kapcsolatba léphet az elkötelezett franchise-képviselőjével közvetlen videóhívásokon keresztül megvitathat minden olyan témát, ami a marketinghez, működéshez vagy a pedagógiához köthető annak érdekében, hogy folyamatosan javíthassa és optimalizálhassa a műveletét.
Ebben az időszakban részt vesz piacelemzéssel, marketinggel, operatív képzéssel és útmutatással, valamint pedagógiai képzéssel kapcsolatos számos találkozón. Valamennyi találkozónkat szakmai előadások kísérik, amelyeket később, bármikor áttekinthet, de bármikor rendelkezésére állunk az új vállalkozás népszerűsítésének és irányításának stratégiájának megvitatására.
Miután az indítási szakasz befejeződött, készen áll az első kereskedelmi lépések megtételére. Az elkötelezett franchise-képviselő kolléga továbbra is támogatni fogja vállalkozását az Ön közreműködésével. Fiókkezelője gyakorlati bemutatókat, és képzéseket biztosít Önnek, mielőtt találkozna egy potenciális befogadóközponttal. Kezdve a kerületben található iskolák és közösségi központok felkutatásától, az első elküldött e-mailen keresztül, a velük kötött szerződés véglegesítéséig és a munka megkezdéséig, elkötelezett fiókkezelője végigvezeti Önt ezen a folyamaton és világméretű tapasztalatainkból származó javaslatokkal látja Önt el.
Amint elindult, folyamatosan kapcsolatba léphet az elkötelezett franchise-képviselőjével közvetlenül videóhívásokon keresztül megvitathat minden olyan témát, ami a marketinghez, működéshez vagy a pedagógiához köthető annak érdekében, hogy folyamatosan javuljon és optimalizálhassa a műveletét.

PÉNZÜGYEK

Young Engineers has created various teaching packages to support our recommended business growth
packages
Basic Standard Standard+
PRO
Basic
Standard
2
Standard+
3
3
Basic
1
Standard
2
Standard+
3
https://youngengineers.org/wp-content/uploads/2020/12/star.pngPRO
3
Basic
1
Standard
2
Standard+
3
PRO
3
Basic
Standard
Standard+
https://youngengineers.org/wp-content/uploads/2020/12/star.pngPROhttps://youngengineers.org/wp-content/uploads/2020/12/star.png
3
Basic
Standard
Standard+
2
https://youngengineers.org/wp-content/uploads/2020/12/star.pngPROhttps://youngengineers.org/wp-content/uploads/2020/12/star.png
3
Basic
Standard
Standard+
2
https://youngengineers.org/wp-content/uploads/2020/12/star.pngPROhttps://youngengineers.org/wp-content/uploads/2020/12/star.png
3
Basic
US$22,200
Save US$5,010
Standard
US$25,800
Save US$9,374
Standard+
US$31,200
Save US$14,450
https://youngengineers.org/wp-content/uploads/2020/12/star.pngPROhttps://youngengineers.org/wp-content/uploads/2020/12/star.png
US$41,700
Save US$21,712
Depending on your location and growth plan, you can expect the following
total expenses to start your new business:
ExpenditureAmountPayment made to
Expenditure
Launching Package
Amount
US$32000 – US$46900
Payment made to
Headquarters
Expenditure
Office Equipment & Supplies
Amount
US$0 – US$200
Payment made to
Supplier
Expenditure
Uniforms & Shirts
Amount
US$0 – US$350
Payment made to
Supplier
Expenditure
Computer Software
Amount
US$0 – US$1500
Payment made to
Supplier
Expenditure
Training
Amount
US$0 – US$1000
Payment made to
Headquarters
Expenditure
Insurance
Amount
US$0 – US$1200
Payment made to
Supplier
Expenditure
License & Permits
Amount
US$0 – US$500
Payment made to
License Authorities
Expenditure
Legal & Accounting
Amount
US$500 – US$1500
Payment made to
Attorney, Accountant
Expenditure
Shipping
Amount
US$500 – US$1500
Payment made to
Headquarters
Expenditure
3 months working capital
Amount
US$4000 – US$6000
Payment made to
Employees
Expenditure
Total US$27,700 – US$56,950
Nyereség és veszteség
Egy tipikus Young Engineers vállalkozás, amely heti 20 tevékenységet tart, alkalmazott oktatókkal, üzleti szempontjaink szerint a következőképpen néz ki:

JELENTKEZZEN MOST

A jelentkezők bármilyen oktatási vagy szakmai háttérrel pályázhatnak a Young Engineers franchise-ra. Szenvedélyes, motivált és elkötelezett partnereket keresünk, akik elkötelezettek, hogy részt vegyenek egy oktatási franchise-ban, amelyet a 21. századnak megfelelően alakítottunk ki. Megköveteljük franchise-partnereinktől, hogy mutassanak magas szintű felelősséget és járuljanak hozza a közös célunk eléréséhez. Olyan franchise-partnereket veszünk fel, akik szívesen fogadják a magas színvonalunkat és elkötelezettek a kiválóság mellett. Az alapvető vezetői készségek és a kiemelkedő interperszonális és kommunikációs készségek elengedhetetlenek ahhoz, hogy sikeres Young Engineers franchise-partnerré válhasson.

KÖVETKEZŐ LÉPÉS

Ha még nem találkozott a Young Engineers Franchise tanácsadóival, akkor itt az ideje, hogy beütemezze ezt a találkozót. Ezen a találkozón további információkat nyújtunk a Young Engineers franchise-ról, és lehetőséget nyújtunk arra, hogy feltehesse az ebben a szakaszban felmerült kérdéseit. Ezt követően meghívjuk Önt egy Pénzügyi Áttekintésre és Elemzésre, majd kijelöljük az új vállalkozásának legalkalmasabb területet.
Ha még nem találkozott a Young Engineers Franchise tanácsadóival, akkor itt az ideje, hogy beütemezze ezt a találkozót. Ezen a találkozón további információkat nyújtunk a Young Engineers franchise-ról, és lehetőséget nyújtunk arra, hogy feltehesse az ebben a szakaszban felmerült kérdéseit. Ezt követően meghívjuk Önt egy Pénzügyi Áttekintésre és Elemzésre, majd kijelöljük az új vállalkozásának legalkalmasabb területet.

Egy új vállalkozás felépítése izgalmas, de sok kérdés felmerülhet, és ezért vagyunk mi itt! Franchise-tanácsadóink mindig elérhetőek, hogy segítsenek Önnek megtalálni a válaszokat, növeljék elérhetőségét, és felvázolják azokat az ismereteket és tapasztalatokat, amelyekre a sikeres és eredményes vállalkozásának szüksége lehet.

Biztosítjuk afelől, hogy a Young Engineersnél nagyon jó kezekben lesz. Várjuk, hogy csatlakozzon globális missziónkhoz, több mint 50 országhoz. Ezúton is szeretnénk a legjobb szerencsét kívánni a vállalkozástulajdonossá válás útján.

A Young Engineers vezetősége

Egy új vállalkozás felépítése izgalmas, de sok kérdés felmerülhet, és ezért vagyunk mi itt! Franchise-tanácsadóink mindig elérhetőek, hogy segítsenek Önnek megtalálni a válaszokat, növeljék elérhetőségét, és felvázolják azokat az ismereteket és tapasztalatokat, amelyekre a sikeres és eredményes vállalkozásának szüksége lehet.

Biztosítjuk afelől, hogy a Young Engineersnél nagyon jó kezekben lesz. Várjuk, hogy csatlakozzon globális missziónkhoz, több mint 50 országhoz. Ezúton is szeretnénk a legjobb szerencsét kívánni a vállalkozástulajdonossá válás útján.

A Young Engineers vezetősége